top of page

LOGO'S & HUISSTIJL

Waarom zou ik een logo nodig hebben?

Hebben niet alleen grote bedrijven toch een complete huisstijl?

Heb ik dat als “kleine speler nodig?

Een huisstijl is enorm belangrijk voor een bedrijf, of je nu groot of klein bent. Om even de betekenis van een huisstijl erbij te pakken via Wikipedia: “De huisstijl van een organisatie of bedrijf is een consistente presentatie naar buiten toe, vaak de eerste kennismaking voor klanten en belangrijk voor de uitstraling.” Veel beter kunnen wij niet zeggen want eigenlijk word alles hier al verteld.

Klanten baseren hun mening en beeld op jouw uitstraling dus zorg dat deze goed is en klanten zullen zich ook aangetrokken voelen om naar jou te komen.“De stijl van het huis” gaat veel verder dan alleen de visuele zaken, het gaat ook om de communicatie en gedrag.

VIJF voordelen van een herkenbaar en opvallend huisstijl-ontwerp

1.

Een duidelijke huisstijl geeft richting aan je bedrijf.Je laat duidelijk zien wie je bent en waar je voor staat.

Zo weet men met wie ze in zee gaan en hoe je in de “wedstrijd” zit, ook voor collega’s is het heel handig om te zien hoe zij zich kunnen profileren naar de buitenwereld.

2.

Een duidelijke huisstijl maakt je bedrijf herkenbaar.

Wanneer alles met elkaar overeenkomt zal men sneller jouw bedrijf herkennen en ben je dus veel sneller zichtbaar. “herkenningspunten” zijn dus zeer belangrijk om naar de buitenwereld toe te treden, hierdoor zal men het sneller over je hebben.

3.

Met een herkenbare huisstijl die overal terugkomt bouw je vertrouwen op.

(Potentiële) klanten kijken vaak naar “betrouwbaarheid” wanneer jouw huisstijl en jouw bedrijf dit uitstraalt zal men zich prettig voelen en graag met jou zaken willen doen. Dus zorg ervoor dat je beeld en visie van je bedrijf duidelijk naar voren komen ook binnen je huisstijl.

4.

Een herkenbare huisstijl creëert verwachtingen

Een boodschap overbrengen kost hierdoor minder moeite en mensen zullen zoals hierboven genoemd zich prettiger voelen bij jouw bedrijf. Mensen gaan er vanuit dat ze op jouw bedrijf kunnen bouwen en bij jou terecht kunnen voor datgene wat zij nodig hebben.

5.

Uitingen van je bedrijf versterken elkaar!

Door je bedrijf duidelijk naar voren te brengen en deze herkenbaar te houden krijgt men duidelijk een beeld bij het bedrijf en zullen ze op het moment dat ze je meerdere malen tegenkomen steeds sneller gaan herkennen! Oftewel “Een huisstijl maakt een merk van je bedrijf!

Jouw onderneming komt hiermee duidelijk in de aandacht en de huisstijl zal zich dan ook vele malen terugbetalen, mensen gaan je herkennen en daarmee kom je duidelijk in de “picture”.Benieuwd naar de voordelen voor jou van een professionele huisstijl? Neem dan contact met ons op wij helpen je graag verder!

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
FOLLOW ME
SEARCH BY TAGS
Er zijn nog geen tags.
FEATURED POSTS
INSTAGRAM
ARCHIVE
bottom of page